Velkomen

I ledige stonde, kva skal eg gjere,
I ledige stonde, eg kan'kje la vere
å tenkje på det eg skulle ha gjort,
I ledige stonde, - det vert ikkje stort...

lørdag 14. februar 2009

Det ploppar og går.


Mykje blåbær i frysaren gav ide'en til å prøve å lage blåbærvin. Blåbær er ikkje det lettaste å lage vin av, p.g.a. stort innhald av naturleg konserveringsmiddel, er den vanskeleg å få i gjæring. Men no har det ploppa lystigt i gjærlåsen ei stund, så det er håp. Eit spanande prosjekt...

4 kommentarer:

  1. Det var no ein skulle vore heime! Sola skin og vinen ploppar.. Vonar det vert att nokre dråpar til smaking..?

    SvarSlett
  2. Skulle ha vore heime no når det går mot vår og vinen ploppar ja ! Klart det vert smaking. Den er vel ikkje klar for smaking før du er heimkomen tenkjer eg.

    SvarSlett
  3. KRISE ! Gjæringa stoppa opp !
    Måtte til med førstehjelp, og no ser det ut som det tek seg oppatt.

    SvarSlett
  4. Oioi! Lat oss tru det ikkje stoppar for godt!

    SvarSlett